Uppgradera din bil med StarLine


Styr bilens funktioner på  avstånd via fjärrkontroll eller app

smartare och komfortablare !

StarLine ger dig koll på din bil


FUNKTIONER 

Du kan styra bilens funktioner på smidigt sätt t.ex. kontrollera klimatet i bilen på avstånd. Du behöver inte montera dyra tillbehör utan använder systemen som redan finns inbyggda i bilen.

Du slipper skrapa rutor på vintern och på sommaren kan du komma till en sval bil.

Med appen kan du se batterispänning, mätarställning, temparatur, om bilen är olåst kan du låsa eller låsa upp. Larm ingår - Om någon försöker stjäla bilen utlöses larmet som är effektivt och avancerat. Tjuvar stjäl ofta komponenter eller avkodar orginalnyckeln. Detta förhindrar StarLine.

Fabriksmonterade larm vet tjuven ofta hur det ska kringås men med eftermonterat larm avskräcks tjuven.. 

Du kan använda bilens orginalnyckel eller StarLines app via Bluetoth alternativt varsomhelst med SIM-kort i bilen eller med en extra fjärrkontroll som fungerar på upp till 2 km avständ.


MILJÖ

Vi värnar miljön! En varm bil drar mindre bränsle och släpper ut mindre avgaser än en kall.

När en bil på som står på tomgång passerar avgaserna genom katalysator och partikelfilter, vilket inte är fallet med en bränslevärmare. Dessutom laddas batteriet av generatorn samtidigt som motorn går.

Givetvis ska lokala miljöbestämmelser följas.


VAD VI GÖR

Vi hjälper dig hitta rätt StarLine lösning till din bil och att hitta en av våra partners installatörsverkstad. Vi säljer endast StarLine till våra auktoriserade verkstäder då installationen bör utföras av fackman..
HITTA OSS